بهترین ایمپلنت اصفهان | ایمپلنت دندان سوئیسی در اصفهان | درمان پری ایمپلنتایتیس

درمان پری ایمپلنتایتیس با متخصص ایمپلنت دندان اصفهان

درمان پری ایمپلنتایتیس | دکتر حسین برجیان متخصص ایمپلنت دندان

پری ایمپلنتایتیس یک بیماری التهابی است که با عفونت باکتریایی و تحلیل استخوانی تدریجی در اطراف ایمپلنت دندان مشخص می شود. در حال حاضر مشخص نیست که آیا عفونت باعث تحلیل استخوانی می شود یا تحلیل استخوانی باعث تجمع باکتری در ناحیه مبتلا می شود. درمان پری ایمپلنتایتیس در نجات ایمپلنت دندان نقش زیادی دارد.


همراه ما باشید با مطالب آموزشی و لینک های کاربردی دکتر حسین برجیان بهترین متخصص ایمپلنت اصفهانایمپلنت دندان سوئیسی اصفهان :


بهترین ایمپلنت اصفهان | ایمپلنت دندان سوئیسی در اصفهان | عوامل و علائم بیماری پری ایمپلنتایتیس

علائم پری ایمپلنتایتیس

تحلیل استخوانی بدون درد است بنابراین اغلب بیماران متوجه ابتلا به این بیماری نمی شوند. پری ایمپلنتایتیس نوع پیشرفته یک بیماری خفیف تر به نام موکوزیت پری ایمپلنت است. علائم اولیه لثه های قرمز و خونریزی است. اما به طور خلاصه علائم بیماری عبارتند از :

  1. همیشه دارای علائم نیست
  2. شدت درد: معمولا دردی وجود ندارد. درد خفیف است و موضع به لمس توسط مسواک کمی حساس است.
  3. طعم بد در دهان در صورت ترشح چرک
  4. تحرک ایمپلنت (در صورت شکست ایمپلنت)
  5. لنفادنوپاتی (گره های لنفاوی متورم)

تشخیص پری ایمپلنتایتیس

رادیوگرافی از محل نشان می دهد که استخوان های حامی ایمپلنت در حال تحلیل رفتن هستند. تشخیص بر اساس تغییر رنگ لثه، خونریزی، عمق پاکت های پری ایمپلنت، و تخلیه چرک انجام می شود.

ژورنال دنتیستری، در شماره اکتبر ۲۰۲۱ خود نتایج تحقیقی را که بر روی «میزان تأثیرگذاری آنتی‌بیوتیک تراپی موضعی در درمان پری ایمپلنتایتیس در زمینه پروبینگ عمق پری ایمپلنت (PPD) و کاهش خونریزی به دنبال پروبینگ (BoP)» انجام شده را منتشر کرده است.

این مطالعه از نوع سیستماتیک ریویو و متاآنالیز بوده و ۱۲ تحقیق در سیستماتیک ریویو مورد بررسی قرار گرفته‌اند. بر این اساس مشاهده شد بعد از درمان پری ایمپلنتایتیس با آنتی‌بیوتیک‌های موضعی، PPD به‌اندازه‌ی ۱.۴ میلی‌متر (۹۵ درصد فاصله‌ی اطمینان: ۰.۸۲ تا ۱.۹۸) کاهش یافت.

علاوه بر این مشاهده شد زمانی که آنتی‌بیوتیک موضعی تجویز نمی‌شود، احتمال خونریزی تقریباً بیش از دو برابر بیشتر است. گفتنی است عوارضی برای این نوع درمان مشاهده نشد.

به طور خلاصه می‌توان گفت اعمال موضعی آنتی‌بیوتیک بدون ایجاد عوارض در بیمار، سبب کاهش پروبینگ عمق پری ایمپلنت و کاهش خونریزی به دنبال پروبینگ در بیماران مبتلا به پری ایمپلنتایتیس می‌شود.

بهترین ایمپلنت اصفهان | ایمپلنت دندان سوئیسی در اصفهان | . درمان پری ایمپلنتایتیس با متخصص ایمپلنت دندان اصفهان

روش های درمان پری ایمپلنتایتیس

پری ایمپلنتایتیس به عنوان ضایعه التهابی تعریف می‌ شود که بافت‌ های نرم و سخت اطراف ایمپلنت دندان را درگیر می کند. در واقع در صورت بروز التهاب و عفونت پیرامون ایمپلنت در شرایطی که علاوه بر لثه، استخوان فک نیز دچار عفونت شده باشد پری ایمپلنتایتیس اتفاق افتاده است.

میزان شیوع پری ایمپلنتایتیس در مطالعات مختلف متفاوت بوده و ارقام متفاوتی از 2 % تا 58% موارد ایمپلنت، گزارش شده است. به نظر می‌ رسد پری ایمپلنتایتیس تقریباً در 1 مورد از هر 10 مورد ایمپلنت اتفاق می‌ افتد. علیرغم این میزان بالای ابتلا به پری ایمپلنتایتیس، روش‌ های درمان آن چندان مورد توجه نبوده است.

نحوه درمان پری ایمپلنتایتیس اصفهان

حتما پس از خواندن مطالب فوق این سوال برایتان به وجود آمده است که آیا بیماری پری ایمپلنت درمان دارد یا خیر یا نحوه درمان آن به چه صورت است. در پاسخ به این سوالات باید بگویم که بیماری پری ایمپلنت درمان دارد اما روند درمانی آن کمی سخت و پیچیده می باشد و همچنین برای درمان آن نیاز است تا تحت نظر یک دندانپزشک مجرب ، متبحر و متخصص باشید چرا که شدت یافتن آن موجب رخ داد مشکلات جدی تر و حاد تر می شود.

مرحله اول درمان به این صورت است که اگر وضعیت بیماری خفیف باشد در صورتی که بیمار نکات مراقبتی را رعایت کند و به بهداشت دهان و دندان خود اهمیت دهد می توان پری ایمپلنتایتیس را در تهران درمان کند. اما چنانچه وضعیت بیماری در مرحله شدید باشد نیاز است تا روکش دندان مورد نظر در صورت امکان خارج شود و ناحیه لثه و استخوان بیمار ، ابتدا شستشو داده شود و برای مدت زمان کوتاهی بیمار بهداشت آن ناحیه را بیشتر کند تا پس از آن تعیین شود که آیا نیاز به پیوند استخوان مجدد وجود دارد یا خیر.

در صورتی که وضعیت شدید باشد می توان پیوند استخوان انجام دهد و برای مدت زمان کوتاهی روکش قرار نداد تا محلی که تحلیل رفته است جایگزین شود پس از آن مجددا قالب گیری انجام شود و دوباره روکش ساخته شود. لازم به ذکر است که گاها در صورتی که وضعیت دندان بسیار شدید باشد ، ممکن است توصیه شود تا پایه ایمپلنت از دهان خارج شود.

درمان پری ایمپلنتایتیس

تشخیص زود هنگام عفونت و اقدام به موقع برای درمان می تواند ضریب موفقیت در درمان را تا حد بسیار زیادی افزایش دهد. همانطور که گفته شد گاها بیماری پری ایمپلنتایتیس موجب تحلیل رفتن استخوان شده است که در چنین مواقعی نیاز است تا با انجام عمل جراحی در ابتدا ایمپلنت ها پاکسازی شوند و سپس مراحل پیوند استخوان در ایمپلنت دندان انجام شود تا با این کار بافت از دست رفته استخوان جبران شود.

در صورتی که کاشت دندان به دلیل ابتلا به عفونت های شدید ، استحکام خود را از دست بدهند ، عملا راهی برای درمان و نجات ایمپلنت وجود نداشته و پروسه کاشت دندان شکست می خورد. در بعضی از مواقع لازم است تا دندان های قدیمی تری که کاشته شده اند نیز از دهان خارج کرد و مجددا دندان های جدید جایگزین آن ها شود.

از همین رو بهترین و مجرب ترین دندانپزشک کاشت ایمپلنت دندان ، آقای دکتر حسین برجیان به شما عزیزان توصیه می کنند تا برای جلوگیری از بروز این بیماری در جلسات دوره ای کنترل و پاکسازی ایمپلنت های دندان شرکت کنید.

بهترین ایمپلنت اصفهان | ایمپلنت دندان سوئیسی در اصفهان | چه دلایلی باعث بروز بیماری پری ایمپلنت می شود؟

چه دلایلی باعث بروز بیماری پری ایمپلنت می شود؟

همانطور که می دانید پیشگیری بهتر از درمان می باشد ، از همین رو دانستن دلایلی که باعث بروز بیماری پری ایمپلنتایتیس می شود به جلوگیری از ابتلا به بیماری کمک بسیار زیادی می کند. دلایلی که موجب بروز این بیماری می شود عبارت اند از :

  • سیگار کشیدن
  • ابتلا به بیماری پریودنتیت
  • دیابت
  • حساسیت های ژنتیکی

شما با کاهش مصرف سیگار ، رعایت نکات مراقبتی بعد از کاشت دندان ، رعایت بهداشت دهان و دندان ، کنترل بیماری دیابت می توانید از بروز چنین بیماری جلوگیری نمایید.

 

لینک های کاربردی :
لیزر دندانپزشکی اصفهانراهکار نوین درمان های دندانپزشکی در اصفهان
پیوند لثه و استخوان |–  دکتر حسین برجیان 
جراحی لثه با لیزر | بهترین جراح لثه اصفهان | دکتر حسین برجیان  – جراح لثه اصفهان 
بهترین دندانپزشک اصفهان | بهترین دندانپزشک اصفهان | دکتر حسین برجیان
بهترین ایمپلنت در اصفهان | دکتر حسین برجیان  متخصص ایمپلنت اصفهان 
اصلاح طرح لبخند اصفهان با دکتر حسین برجیان
ایمپلنت دندان سوئیسی در اصفهاندکتر حسین برجیان
این مطلب را به اشتراک بگذارید
نویسنده کلینیک24
نویسنده کلینیک24
مقالات: 162

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید? چت در واتساپ