بهترین ایمپلنت اصفهان | ایمپلنت دندان سوئیسی در اصفهان | قالب گیری ایمپلنت مرحله ای حساس در کاشت دندان

قالب گیری ایمپلنت مرحله ای حساس در کاشت دندان

قالب گیری ایمپلنت ، مرحله ای حساس در کاشت دندان | بهترین ایمپلنت اصفهان دکتر حسین برجیان

قالب گیری ایمپلنت یکی از مراحل کاشت دندان است که به دو شکل سینی باز و سینی بسته انجام می‌شود. این مرحله درد ندارد و به‌سرعت انجام می‌گیرد. یکی از مهم‌ترین مراحل کاشت دندان، مرحله قالب گیری ایمپلنت است. شاید شما هم سوالاتی در مورد نحوه قالب گیری، مراحل آن و میزان سختی این مرحله داشته باشید. به همین دلیل در این مطلب توضیح می‌دهیم که انواع روش‌های آن به چه صورت است؟ چقدر زمان می‌برد و چرا این مرحله حساس بوده و باید با دقت بالا انجام شود؟

درصورتی‌که قصد ایمپلنت دندان را داشته و می‌خواهید در مورد مراحل کاشت دندان اطلاعات کامل داشته باشید، باید با دکتر حسین برجیان متخصص کاشت بهترین ایمپلنت اصفهان  مشورت کنید.


همراه ما باشید با مطالب آموزشی و لینک های کاربردی دکتر حسین برجیان بهترین متخصص ایمپلنت اصفهانایمپلنت دندان سوئیسی اصفهان :


بهترین ایمپلنت اصفهان | ایمپلنت دندان سوئیسی در اصفهان | قالب گیری ایمپلنت مرحله ای حساس در کاشت دندان

قالب گیری ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان روشی برای جایگزینی دندان ازدست‌رفته است. این روش مراحل مختلفی داشته و هر مرحله باید با دقت زیادی انجام شود. یکی از مهم‌ترین مراحل کاشت دندان قالب گیری ایمپلنت است. برای ساخت ایمپلنت و تناسب آن با دندان‌های کناری و لثه باید قالبگیری انجام شود.

دندان طبیعی دارای بخشی به نام رباط پریودنتال (PDL) است. این رباط از جنس فیبر بوده و دندان را به استخوان فک متصل می‌کند. زمانی که ایمپلنت‌ها قرار گرفته و به هم آتل می‌شوند، عدم وجود رباط پریودنتال باعث اختلاف جزئی ایمپلنت‌ها با دندان طبیعی می‌شوند. اگر دندانپزشک در زمان قالب‌گیری به این نکته توجه نداشته باشد، عدم تناسبی ایجاد شده و در اثر فشرده‌سازی استخوان فک، استخوان کرستال از بین می‌رود. برای اطمینان از متناسب بودن پروتز نهایی و جلوگیری از عوارض بعدی باید قالب گیری کاملا دقیق انجام شود.

انواع روش قالب گیری ایمپلنت دندان کدام است؟

برای قالب گیری ایمپلنت دندان دو روش وجود دارد. دندانپزشک بر اساس نوع اباتمنت و نحوه قرارگیری آن یکی از انواع قالب را انتخاب می‌کند. هر تکنیکی مزایا و معایبی دارد. نوع ماده استفاده‌شده برای قالب نیز به نوع قالب ایمپلنت بستگی دارد. انواع قالب عبارتند از :

  • تری باز (مستقیم)
  • تری بسته (غیرمستقیم)

۱. قالب گیری با سینی بسته

قالب گیری ایمپلنت با تری بسته جز قالب‌گیری‌های رایج است. در این روش اباتمنت قالبی روی ایمپلنت قرار گرفته و سپس این روش انجام می‌شود. زمانی که قالب گیری انجام شده و مواد از دهان خارج می‌شود، اباتمنت داخل دهان باقی می‌ماند. سپس از روی ایمپلنت، جدا شده و روی آنالوگ ایمپلنت قرار می‌گیرد. جهت چرخش اباتمنت در قالب باید صحیح باشد.

ویسکوزیته مواد قالب گیری باید در حدی باشد که در زمان خارج‌کردن از دهان و قرارگیری مجدد اباتمنت، پاره نشود. اگر مواد خیلی سنگین باشد، در داخل دهان پاره می‌شود و یا زمان قراردادن اباتمنت به دلیل سفت شدن دقت کار را پایین می‌آورد.

۲. قالب گیری با سینی باز

قالب گیری ایمپلنت به روش باز چیست؟ دقیق‌ترین نوع قالب‌گیری مربوط به قالب سینی باز یا تری باز است. اباتمنت قالب گیری در نوع تری باز پین بلندی داشته و از سینی آن بیرون می‌زند. دندانپزشک قبل از برداشتن قالب، قفل اباتمنت قالب گیری را بازکرده و پین را جدا می‌کند. این اباتمنت‌ها شیارهای نگهدارنده عمیق‌تری داشته و مواد قالبگیری را به‌خوبی قفل می‌کند.

در این روش باید ماده قالب گیری در تکیه‌گاه سینی باز در یک جهت دقیق قفل شود. به همین دلیل باید از یک ماده سفت با ویسکوزیته بالا استفاده کرد. البته ماده باید در عین‌حال که ویسکوزیته بالا دارد، سبک باشد. زیرا مواد سنگین باعث چین‌خوردگی شده و روی دندان‌های مجاور تاثیر می‌گذارند.

در روش قالب گیری با سینی باز ممکن است از سینی سفارشی ساخته شده در آزمایشگاه یا سینی استوک استفاده شود. سوراخی روی سینی تعبیه شده است تا بعد از قرارگیری داخل دهان، پین از آن خارج شود.

بهترین ایمپلنت اصفهان | ایمپلنت دندان سوئیسی در اصفهان | مدت زمان قالب گیری ایمپلنت چقدر است؟

مدت زمان قالب گیری ایمپلنت چقدر است؟

این مرحله کوتاه است و معمولا ۵ تا ۱۰ دقیقه طول می‌کشد اما از مراحل مهم کاشت دندان است. اگر می‌خواهید از نحوه انجام آن آگاه شوید، مشاهده فیلم قالب گیری ایمپلنت دندان به شما کمک خواهد کرد. در افرادی که از پل دندان استفاده می‌کنند هم ممکن است قبل از تعویض بریج دندان قالبگبری نیاز باشد.

نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به متخصص ایمپلنت اصفهان

قالب گیری ایمپلنت از مراحل مهم است که باید بادقت انجام شود. در این مرحله از یک سینی و مواد قالب گیری استفاده می‌شود. سینی در انواع باز یا بسته طراحی می‌شود. در نوع باز اباتمنت قالب گیری پین بلندی داشته و از سینی بیرون می‌زند. بعد از موارد کردن مواد قالب گیری اباتمنت قالب گیری باز می‌شود. سپس پین آن خارج می‌شود. در نوع قالب گیری با سینی بسته قالب از دهان خارج شده و اباتمنت روی آنالوگ ایمپلنت وصل می‌شود.

 

لینک های کاربردی :

لیزر دندانپزشکی اصفهانراهکار نوین درمان های دندانپزشکی در اصفهان
پیوند لثه و استخوان |–  دکتر حسین برجیان 
جراحی لثه با لیزر | بهترین جراح لثه اصفهان | دکتر حسین برجیان  – جراح لثه اصفهان 
بهترین دندانپزشک اصفهان | بهترین دندانپزشک اصفهان | دکتر حسین برجیان
بهترین ایمپلنت در اصفهان | دکتر حسین برجیان  متخصص ایمپلنت اصفهان 
اصلاح طرح لبخند اصفهان با دکتر حسین برجیان
ایمپلنت دندان سوئیسی در اصفهاندکتر حسین برجیان
این مطلب را به اشتراک بگذارید
نویسنده کلینیک24
نویسنده کلینیک24
مقالات: 72

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید? چت در واتساپ