یکی از راه های درمانی جهت قرار دادن ایمپلنت دندانی در استخوانهایی که در اثر تحلیل از عرض کمی برخوردار هستند، افزایش عرض با استفاده از روش اکسپند کردن است. این روش با کمک وسایل مختلفی از قبیل چیزل، استوتوم، دیسترکتور و کیت اکسپنشن پیچ شونده انجام می شود.

 

پیوند استخوان برای ایمپلنت های دندانی

پیوند استخوان برای ایمپلنت های دندانی یک روش جراحی است که توسط جراح ایمپلنت دکتر حسین برجیان انجام می شود پیوند استخوان برای ایمپلنت های دندانی یک روش جراحی رایج است که توسط جراح دکتر حسین برجیان برای تقویت یا ساختن استخوان فک به منظور کاشت موفقیت آمیز ایمپلنت انجام می شود. پیوند استخوان یک روش جراحی دهان است که در بیمارانی که استخوان‌های فک‌شان از نظر ارتفاع یا عرض کافی برای حمایت از ایمپلنت‌های دندانی کافی نیست، استفاده می‌شود. از آنجایی که تنها وظیفه استخوان آلوئولی در فک، حمایت از دندان ها است، در صورت از دست دادن دندان، بدن به سرعت شروع به جذب استخوان می کند. بدون مقدار کافی استخوان فک، ایمپلنت های دندانی را نمی توان گذاشت. پیوند استخوان به عنوان یک روش در مطب، اغلب به عنوان یک مرحله جدایی ناپذیر در فرآیند ایمپلنت های دندانی انجام می شود.

انواع پیوند استخوان برای ایمپلنت های دندانی

در حالی که برخی از پیوندهای استخوان با استفاده از استخوان خود بیمار انجام می شود (گرافت های خودزا)، اغلب استخوان با استفاده از استخوان فرآوری شده برداشت شده از حیوانات (معمولا گاو) تقویت می شود. این استخوان گاو (گزنوگرافت) تمام مواد آلی را حذف می کند، استریل می شود و فقط از مواد معدنی استخوان تشکیل شده است. برای نگه داشتن بافت های اطراف دهان تا زمانی که بدن از نظر بیوشیمیایی به پیوند واکنش نشان دهد، آن را جذب کرده و با استخوان طبیعی (بازسازی بافت هدایت شده) جایگزین کند، استفاده می شود.

برخی از بیماران نیاز به پیوند استخوان اتوژن گسترده دارند که شامل برداشت استخوان از لگن یا ساق پا می شود. این روش‌های پیوند استخوان معمولاً نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارند. جراحی دهان پاسیفیک، زمانی که نشان داده شود، از آخرین فناوری پیشرفته جراحی ایمپلنت دندان با هدایت کامپیوتری برای جایگزینی دندان ها با ایمپلنت های دندانی استفاده می کند. اغلب می توان از جراحی های سرپایی ساده تری برای آماده سازی دهان برای کاشت دندان استفاده کرد.

رایج ترین روش های پیوند استخوان عبارتند از:

پیوند حفره ای (همچنین به عنوان پیوند حفظ برجستگی آلوئولی نیز شناخته می شود)
سینوس لیفت (گرافت زیربنایی)
پیوند استخوان بلوک (همچنین به آن راموس اتوژن یا پیوند چانه نیز گفته می شود)

جراح دهان شما ممکن است از ترکیبی از پیوندهای استخوانی استفاده کند تا نتیجه مطلوب را از طرح درمان ایمپلنت دندانی شما به دست آورد.
پیوند استخوان حفره ای (گرافت حفظ برآمدگی آلوئولی) پیوند استخوان حفره ای برای پیوند استخوان ایمپلنت های دندانی و افزایش برجستگی

پیوند استخوان حفره ای یا پیوند حفظ برجستگی معمولاً برای مواردی استفاده می شود که در آن ایمپلنت دندان در زمان کشیدن دندان نمی تواند قرار داده شود. این تاخیر اغلب به دلیل عفونت دندان یا عدم تطابق بین اندازه دندان کشیده شده و جایگزینی ایمپلنت رخ می دهد. پیوند برجستگی فضا را حفظ می کند در حالی که استخوان به طور طبیعی تکثیر می شود و فضای خالی را پر می کند. پیوند استخوان حفره ای معمولاً به 3-6 ماه زمان التیام/ جوش خوردن قبل از کاشت ایمپلنت نیاز دارد.

پیوند استخوان حفره ای یا پیوند حفظ برجستگی آلوئولی یک روش پیوند استخوان است که توسط جراح ایمپلنت دکتر حسین برجیان انجام می شود.
سینوس لیفت (گرافت زیربنایی)

پیوند استخوان برای ایمپلنت های دندانی با لیفت سینوس (گرافت زیربنایی)

سینوس لیفت یا پیوند ساب آنترال برای مواردی استفاده می شود که استخوان فک بالایی بین سینوس فک بالا و حفره دهان کافی نیست تا ایمپلنت ها ایمن قرار گیرند. در طول پیوند استخوان زیر آنترال، جراح یک سوراخ کوچک پنجره مانند در سینوس ایجاد می کند و فضا را با مواد پیوند استخوان پر می کند در حالی که غشای سینوس دست نخورده باقی می ماند. این فرآیند پیوند، ارتفاع فک بالایی را ایجاد می کند و بستری را برای جایگزینی طبیعی استخوان تشکیل می دهد.

بسته به میزان استخوان موجود، پیوند ساب آنترال از نظر قرار دادن ایمپلنت دو امکان دارد:

کاشت فوری ایمپلنت دندان: اگر استخوان طبیعی بیش از 5 میلی متر باشد، ایمپلنت های دندانی را می توان در زمان پیوند استخوان زیر آنترال قرار داد. سپس این استخوان در اطراف ایمپلنت مستحکم می شود، بنابراین یک مرحله جراحی بعدا حذف می شود و طول فرآیند ایمپلنت دندان کوتاه می شود. یک دوره بهبودی 4 تا 6 ماهه قبل از ادغام شدن دندان های مصنوعی معمول است.

تاخیر در کاشت ایمپلنت دندان: زمانی که استخوان فک موجود در زمان انجام لیفت سینوس کمتر از 5 میلی متر باشد، ایمپلنت دندان باید طی یک روش جداگانه قرار داده شود. این اتفاق پس از تثبیت پیوند استخوان برای ایمپلنت های دندانی، معمولاً چند ماه بعد، رخ می دهد. پس از اینکه ایمپلنت یکپارچه شد، می توان دندان های جایگزین را گذاشت.

پیوند استخوان بلوکی

ایمپلنت های دندانی پیوند استخوان، پیوند استخوان را مسدود می کنند

پیوند استخوان بلوکی روشی است که در آن استخوان خود بیمار برداشت می‌شود (گرافت اتوژن) برای جایگزینی ناحیه کمبود استخوان فک. پیوند بلوک زمانی استفاده می شود که استخوان گاو حجم کافی را فراهم نمی کند یا به اندازه کافی جایگزین استخوان نمی شود.

به طور معمول، یک بلوک استخوان (تقریباً 1 اینچ مربع) از فک پایین که در آن دندان عقل قرار دارد (راموس فک پایین) یا چانه برای این پیوند استفاده می شود. بخشی از استخوان برداشته شده و به ناحیه کمبود منتقل می شود و سپس محل جراحی بسته می شود. پیوند تو

این مطلب را به اشتراک بگذارید
کلینیک24
کلینیک24
مقالات: 113

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید? چت در واتساپ