بهترین ایمپلنت اصفهان | ایمپلنت دندان سوئیسی در اصفهان | دلیل ناسازگاری ایمپلنت و بیماری دیابت

دلیل ناسازگاری ایمپلنت و بیماری دیابت

آیا امکان انجام ایمپلنت برای افراد دیابتی وجود دارد؟

ایمپلنت و بیماری دیابت | انجام درمان های دندان پزشکی با بررسی وضعیت جسمی و سلامت عمومی بدن فرد صورت می گیرد. در مواردی که فرد دچار بیماری خاصی از جمله دیابت باشد، وضعیت درمان متفاوت خواهد بود.

ایمپلنت یکی از درمان های گسترده برای جایگزینی دندان هاست که با سلامتی بدن بسیار در ارتباط است و می تواند در تعامل با دیابت بسیار خطرناک باشد. اما پاسخ به این سوال که آیا افراد دیابتی می توانند ایمپلنت کنند یا نه؟ محدود به یک جواب نیست. عوامل گسترده ای باید بررسی شوند و شرایط مختلفی در نظر گرفته شود که متخصص تایید کند انجام ایمپلنت برای فرد دیابتی امکان پذیر می باشد. در صورت انجام ایمپلنت در این افراد نیاز به رعایت نکات مراقبتی قبل و بعد از درمان به صورت ویژه می باشد.

 

همراه ما باشید با مطالب آموزشی و لینک های کاربردی دکتر حسین برجیان بهترین متخصص ایمپلنت اصفهانایمپلنت دندان سوئیسی اصفهان :

بهترین ایمپلنت اصفهان | ایمپلنت دندان سوئیسی در اصفهان | 
 ایمپلنت دندان  دیابت

دلیل ناسازگاری ایمپلنت و دیابت چیست؟

ایمپلنت با ایجاد زخم همراه است و دیابت عاملی برای خوب نشدن زخم هاست. زمانی که متخصص پایه های ایمپلنت را درون فک قرار می دهد نیاز به ۶ ماه زمان است که در جای خود ثابت شوند و با استخوان فک پیوند برقرار کنند. حالا دیابت مانع بهبود سریع و انجام این پیوند است و زمانی است که ناسازگاری بین آنها اتفاق می افتد.

اتفاقی که در افراد مبتلا به دیابت می افتد به این شکل است که با افزایش میزان گلوکز در خون فعالیت گلبول های سفید دچار اختلال می شوند. گلبول های سفید عامل ایمنی و ترمیم بدن می باشند با اختلال در عملکرد آنها سیستم ایمنی بدن از انجام وظایف خود باز می ماند. حالا زمانی است که باکتری ها در محیط زخم ترمیم نشده فعالیت بیشتری می کنند و محل زخمی که برای کاشت ایمپلنت جراحی شده است به خوبی درمان نمی شود.

دو عامل دیگر توسط دیابت سبب عدم بهبود زخم ها می شوند یکی کند شدن گردش خون و نرسیدن مواد مغذی به محل زخم و دیگری ایجاد آسیب در عصب ها و بی حس شدن محل زخم است. در این حالت فرد بخاطر عدم احساس درد، نکات مراقبتی را رعایت نمی کند و برای درمان اقدام نمی کند. از طرفی بی ملاحظه بودن سبب می شود فشار بیشتری به محل زخم وارد گردد و شرایط وخیم تر شود.

در مواردی گزارش شده است که کاهش سرعت بهبود زخم و اعمال فشار بر اثر بی حسی به ناحیه جراحی ایمپلنت، باعث ایجاد عفونت در این ناحیه شده است. دیابت عامل موارد دیگری چون کاهش تولید کلاژن و هورمون رشد، کاهش عروق خونی جدید و … می شود.

آیا امکان انجام ایمپلنت برای افراد دیابتی وجود دارد؟

در کنار تمام موارد بررسی شده و شرایط ویژه ای که این بیماری دارد، زیر نظر بهترین متخصص، فرد دیابتی می تواند برای انجام ایمپلنت اقدام کند. برای انجام ایمپلنت نیاز است که وضعیت قند خون کاملا بررسی شود، اقدامات مخصوص جهت پایداری و کنترل قند خون در مدت کافی قبل از ایمپلنت صورت بگیرد.

سطح قند خون، میزان هموگلوبین ای وان سی ( HbA1C)، بررسی نتایج آزمایش خون شامل عدم وجود عفونت، بررسی وضعیت دندان و فک و …. از مواردی است که متخصص ایمپلنت قبل از انجام درمان باید به طور دقیق آنها را تحت نظر داشته باشد. در مواردی که شرایط قند خون کنترل نشده باشد، متخصص دندانپزشکی فرد را به پزشک مربوطه ارجاع می دهد تا شرایط درمانی قبل از انجام ایمپلنت طی گردد.

بهترین ایمپلنت اصفهان | ایمپلنت دندان سوئیسی در اصفهان | 
 عوارض طولانی مدت کاشت ایمپلنت دندان را بشناسید :

انواع ایمپلنت برای افراد دیابتی

متخصص با توجه به شرایط فک و دندان های بیمار و وضعیت قند خون او می تواند از روش های زیر استفاده کند :

روش مینی ایمپلنت دندان : این مورد به صورت جزیی و برای تک دندان انجام می شود، اما نسبت به حجم دندان و ایجاد جراحی برای فقط یک دندان معمولا برای افراد دیابتی توصیه نمی گردد.

روش چهار پایه (همه روی چهار پایه) : اگر همه دندان های فک از بین رفته باشد با قرار گذاری ۴ پایه ایمپلنت امکان سوار سازی یک دست دندان کامل بر روی فک فراهم می شود. با توجه به میزان گستردگی درمان و تعداد کم ریشه، این روش بسیار استفاده دارد و آسیب کمی نیز به مراجعه کننده دیابتی وارد می کند. تعویض یک دندان و ایمپلنت یک روزه نیز دیگر روش ها هستند که استفاده می شود، اما بهترین نتیجه را همان روش همه روی چهار فراهم می آورند.

هزینه ایمپلنت برای افراد مبتلا به دیابت

دانش و توانایی متخصص، شرایط بیماری، میزان دندان های از بین رفته، نوع ایمپلنت، روش انجام ایمپلنت و … از جمله مواردی هستند که در هزینه نهایی اثرگذار می باشند و باید بدانید که با توجه به طولانی تر شدن فرآیند درمان، مراقبت های قبل از ایمپلنت و بعد از آن و عوامل دیگر هزینه درمان ایمپلنت در افراد دیابتی با سایر مراجعین متفاوت می باشد.


لینک های کاربردی :

لیزر دندانپزشکی اصفهانراهکار نوین درمان های دندانپزشکی در اصفهان
پیوند لثه و استخوان |–  دکتر حسین برجیان 
جراحی لثه با لیزر | بهترین جراح لثه اصفهان | دکتر حسین برجیان  – جراح لثه اصفهان 
بهترین دندانپزشک اصفهان | بهترین دندانپزشک اصفهان | دکتر حسین برجیان
بهترین ایمپلنت در اصفهان | دکتر حسین برجیان  متخصص ایمپلنت اصفهان 
اصلاح طرح لبخند اصفهان با دکتر حسین برجیان
ایمپلنت دندان سوئیسی در اصفهاندکتر حسین برجیان
این مطلب را به اشتراک بگذارید
نویسنده کلینیک24
نویسنده کلینیک24
مقالات: 162

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید? چت در واتساپ